24 Eylül 2010 Cuma

Sinangil Glutensiz Un


Sinangil'den Çölyak Hastalarına Özel Glutensiz Un



Sinangil'den gluten içermeyen, nişastalı, vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş özel içeriğiyle en ideal glutensiz un karışımı.

Sinangil'in Çölyakla Yaşam Dernekleri ile tam işbirliği içerisinde, bilgi tecrübelerinden faydalanarak yürüttüğü arge çalışmaları neticesinde ürettiği Glutensiz un ile Çölyak hastalarını özlediği lezzetlerle buluşturuyor.


Sinangil, ithal glutensiz ürünlerin aksine, uygun fiyatı ve pek çok satış noktasında kolayca ulaşabilebilme imkanı ile Çölyak hastalarının beslenmesine yardımcı oluyor.






 

Sinangil Glutensiz Un ile ilgili detaylı bilgi için :
www.glutensizun.com



11 yorum:

  1. Sinangil glutensiz un çölyak hastaları için büyük bir şans. Yıllarca ithal ürünlere bi dünya para ödemiştik. Birde araki bulasın. Şimdi ise her hangi bir marketin un reyonunda sinangil glutensiz unu bulmak mümkün. hem de çok uygun fiyata. teşekkürler sinagil

    YanıtlaSil
  2. Bende sinangil glutensiz unla tanışana kadar ithal ürünler kullandım.
    2007’den beride sinangilin ununu kullanıyorum. Çok da memnunum.
    Fiyat olarak ithal ürünlere göre çok daha ucuz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ben sinangilin yeşil ambalajlı olan glutensiz ununu kullanıyorum. sarı ambalajı ilk defa görüyorum. farklı bir ürün mü bu?

    YanıtlaSil
  4. hımmm bende şimdi fark ettim sarı ambalajı. yeni çıkartmışlar herhalde.

    YanıtlaSil
  5. bende merak ettim şu sarı kutuyu ve sinangilin sitesine baktım. bu ürünle ilgili bir şey göremedim. müşteri hizmetlerine mail attım. farklı bir ürün değilmiş. fakat sevindirici tarafı Sinangil’in glutensiz unu sgk kapsamına alınmış. ürün aynı sadece eczaneler için marketlerdekinden farklı bir ambalajla sunmuşlar piyasaya.

    YanıtlaSil
  6. sgk kapsamına alınmış derken ????

    YanıtlaSil
  7. Ekmek yapma makinasında ilk denemede tutturabilme becerisini gösterebildiğim tek un:)

    YanıtlaSil
  8. bütün eczanelerde varmı peki bu ürün. istanbulda belki tüm marketlerde olabilir. ama ereğlide her markette sinangil glutesiz unu bulmak mümkün olmuyor.

    YanıtlaSil
  9. 3 senedir Sinangil'in glutensiz ununu kullanıyorum. çok şükür bir sorun yaşamadım. Ama şunu unutmayalım bu tür ürünler bünyeden bünyeye farklı neticeler verebilir. Bu yüzden her zaman en sağlıklı yöntem doktor tavsiyesi ile karar vermektir.

    YanıtlaSil
  10. Adsız dedi ki...
    sgk kapsamına alınmış derken ????

    sinangil glutensiz unu reçeteye yazdırıp eczaneden aldığınızda kilo başına 5 tl geri ödeme alınıyor demek

    YanıtlaSil
  11. çölyak hastalarına verilen 80 küsür tl lik yardımın dışında yazdırılabiliyormusun bu unu yazdırılıyor ise kotası ne kadar.. ?

    YanıtlaSil